Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лентюгов М. О. 149.124 До наказу (контракт) 170 150 122 8.3 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 170
  • Історія України (ЗНО): 150
  • Іноземна мова (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Саньков С. О. 118.932 До наказу (контракт) 109 130 129 6.7 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Математика (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
3 Сербін М. В. 147.237 Допущено 159 133 152 9.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Історія України (ЗНО): 133
  • Іноземна мова (ЗНО): 152
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
4 Осіпцова Т. С. 139.434 Допущено 156 138 110 9.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Іноземна мова (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК