Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко В. К. 132.906 Допущено 134 122 153 7.6 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК