Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андрусенко Ю. А. 162.384 Допущено 186 172 119 10 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 186
  • Історія України (ЗНО): 172
  • Математика (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
2 Гранковська І. О. 135.711 Допущено 162 125 107 7.6 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Історія України (ЗНО): 125
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК