Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Житомирська областьЖитомирський національний агроекологічний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 24 / К 24

Технологічний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 60
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юр`єв Ю. М. 190.000 Рекомендовано (контракт) 62 128
  • Середній бал документа про освіту: 62
  • Вступ з фаху: 128