Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 50 / К 50

Технологічний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 60
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котвіцька А. В. 220.000 До наказу (контракт) 94 126
  • Середній бал документа про освіту: 94
  • Вступ з фаху: 126
+
2 Павлюк Л. Б. 220.000 До наказу (контракт) 100 120
  • Середній бал документа про освіту: 100
  • Вступ з фаху: 120
+
3 Заглинський В. А. 215.000 До наказу (контракт) 85 130
  • Середній бал документа про освіту: 85
  • Вступ з фаху: 130
+
4 Сеник Ю. В. 212.000 До наказу (контракт) 82 130
  • Середній бал документа про освіту: 82
  • Вступ з фаху: 130
+
5 Хомутовський Є. В. 205.000 До наказу (контракт) 81 124
  • Середній бал документа про освіту: 81
  • Вступ з фаху: 124
+
6 Павлюк О. В. 202.000 До наказу (контракт) 82 120
  • Середній бал документа про освіту: 82
  • Вступ з фаху: 120
+
7 Петрук В. В. 199.000 До наказу (контракт) 77 122
  • Середній бал документа про освіту: 77
  • Вступ з фаху: 122
+
8 Лещишин І. О. 198.000 До наказу (контракт) 68 130
  • Середній бал документа про освіту: 68
  • Вступ з фаху: 130
+
9 Бех І. А. 188.000 До наказу (контракт) 64 124
  • Середній бал документа про освіту: 64
  • Вступ з фаху: 124
+