Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2023 (4р 6м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Душкіна М. А. 158.967 До наказу (контракт) 165 156 112 200 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Історія України (ЗНО): 156
  • Географія (ЗНО): 112
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
+
2 Кошелева В. А. 145.452 До наказу (контракт) 152 138 148 0 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Географія (ЗНО): 148
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
3 Персикова А. В. 124.032 До наказу (контракт) 132 108 124 0 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Математика (ЗНО): 124
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
+
4 Євсєєв В. В. 156.366 Допущено 164 150 159 0 9.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 164
  • Історія України (ЗНО): 150
  • Географія (ЗНО): 159
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
5 Баєва Н. О. 116.586 Допущено 112 111 132 0 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Історія України (ЗНО): 111
  • Географія (ЗНО): 132
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК