Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 5 / К 5

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гришко Д. Ю. 145.800 До наказу (контракт) 78 67.8
  • Фахове випробування: 78
  • Середній бал документа про освіту: 67.8
+
2 Зіненко А. С. 143.200 До наказу (контракт) 76 67.2
  • Фахове випробування: 76
  • Середній бал документа про освіту: 67.2
+
3 Геращенко Е. В. 142.000 До наказу (контракт) 76 66
  • Фахове випробування: 76
  • Середній бал документа про освіту: 66
+