Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Сумська областьСумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 4 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шашко М. С. 375.000 Рекомендовано (контракт) 6.3 118 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Хімія (ЗНО): 114
  • РК
2 Максименко І. С. 430.000 Відхилено (контракт) 125 9.5 130
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • РК
3 Панова С. Г. 392.000 Відхилено (контракт) 107 8.4 121
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • РК
4 Фольовка О. Ю. 349.000 Відхилено (контракт) 5.3 116 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Хімія (ЗНО): 100
  • РК
5 Дяченко Т. О. 394.000 Скасовано (втрата пріор.) 8.6 116 112
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Хімія (ЗНО): 112
  • РК