Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.12.2018-01.04.2020 (1р 4м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петраченков О. В. 92.000 Скасовано НЗ 0 92 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 92
  • Фахове випробування: 0
+