Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / К 15

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 23
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на контракт: 10
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гончарова К. О. 311.400 До наказу (контракт) 164 138 9.4 0
  • Іноземна мова: 164
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
2 Адамова М. О. 293.300 До наказу (контракт) 160 126 7.3 0
  • Іноземна мова: 160
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
3 Чернишов П. Ю. 277.400 До наказу (контракт) 144 126 7.4 0
  • Іноземна мова: 144
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
4 Толочко М. Г. 274.800 До наказу (контракт) 124 143 7.8 0
  • Іноземна мова: 124
  • Харчові технології та інженерія: 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
5 Сукач А. О. 264.700 До наказу (контракт) 126 131 7.7 0
  • Іноземна мова: 126
  • Харчові технології та інженерія: 131
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
6 Орлова О. П. 248.100 До наказу (контракт) 102 138 8.1 0
  • Іноземна мова: 102
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
7 Цикуренко В. Є. 235.300 До наказу (контракт) 128 100 7.3 0
  • Іноземна мова: 128
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
8 Гусєва А. Д. 220.200 До наказу (контракт) 108 106 6.2 0
  • Іноземна мова: 108
  • Харчові технології та інженерія: 106
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
+
9 Ващенко Ю. В. 350.933 Рекомендовано (контракт) 184 158 8.6 0.33
  • Іноземна мова: 184
  • Харчові технології та інженерія: 158
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.33
10 Бідах Д. В. 330.300 Рекомендовано (контракт) 176 146 8.3 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
11 Лисяк М. Я. 323.050 Рекомендовано (контракт) 136 176 9.3 1.75
  • Іноземна мова: 136
  • Харчові технології та інженерія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 1.75
12 Лисенко Т. М. 320.733 Рекомендовано (контракт) 136 176 8.4 0.33
  • Іноземна мова: 136
  • Харчові технології та інженерія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.33
13 Гвардіяк К. І. 319.800 Рекомендовано (контракт) 174 138 7.8 0
  • Іноземна мова: 174
  • Харчові технології та інженерія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
14 Воробей О. А. 314.700 Рекомендовано (контракт) 176 131 7.7 0
  • Іноземна мова: 176
  • Харчові технології та інженерія: 131
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
15 Рупа В. А. 313.600 Рекомендовано (контракт) 136 168 8.6 1
  • Іноземна мова: 136
  • Харчові технології та інженерія: 168
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 1
16 Бардошевська А. В. 301.000 Рекомендовано (контракт) 160 133 8 0
  • Іноземна мова: 160
  • Харчові технології та інженерія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
17 Зичук Т. О. 290.150 Рекомендовано (контракт) 104 176 8.4 1.75
  • Іноземна мова: 104
  • Харчові технології та інженерія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 1.75
18 Ткаченко А. В. 232.700 Рекомендовано (контракт) 100 126 6.7 0
  • Іноземна мова: 100
  • Харчові технології та інженерія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
19 Борисенко А. М. 187.600 Відмова 180 0 7.6 0
  • Іноземна мова: 180
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
20 Якімінська А. Г. 8.500 Відмова 0 0 8.5 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
21 Ковальова О. М. 8.300 Відмова 0 0 8.3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
22 Свистіль С. В. 8.300 Відмова 0 0 8.3 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
23 Горковчук К. А. 7.000 Відмова 0 0 7 0
  • Іноземна мова: 0
  • Харчові технології та інженерія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • Інші показники конкурсного відбору: 0