Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мазур Ю. В. 9.000 До наказу (контракт) 0 4 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування із спеціальності: 5
+
2 Скіба Є. О. 8.000 До наказу (контракт) 0 4 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування із спеціальності: 4
+
3 Федак С. Т. 7.000 До наказу (контракт) 0 3 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 3
  • Фахове випробування із спеціальності: 4
+
4 Осокін А. С. 6.000 До наказу (контракт) 0 3 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 3
  • Фахове випробування із спеціальності: 3
+