Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (фахове випробування) , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колесник А. М. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Історія України: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+