Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 9 / К 9

Навчально-науковий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сокольський Д. А. 136.550 До наказу (контракт) 16.55 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.55
  • Тест з фахової підготовки: 120
+