Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коцюба В. М. 120.717 Допущено 126 100 117 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК