Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.08.2022 (3р 0м)
ВМ 14 • БМ 10 • К 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Оригіналів: 13
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кукішев О. П. 0.000 Зареєстровано +
2 Оленіч Л. М. 0.000 Зареєстровано +
3 Момот О. А. 0.000 Зареєстровано +
4 Стадніченко С. М. 0.000 Зареєстровано +
5 Бєліцький Є. Р. 0.000 Зареєстровано +
6 Токарчук А. В. 0.000 Зареєстровано +
7 Коломієць В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Мох Т. О. 0.000 Зареєстровано +
9 Кононенко С. В. 0.000 Зареєстровано +
10 Тимошенко В. С. 0.000 Зареєстровано +
11 Пащенко А. В. 0.000 Зареєстровано +
12 Безмаль М. О. 0.000 Зареєстровано +
13 Тимченко О. М. 0.000 Зареєстровано +
14 Цигляєв Р. Ю. 0.000 Зареєстровано +
15 Гусятинська І. О. 0.000 Відмова
16 Бондар І. Ю. 0.000 Відмова
17 Лагуза С. В. 0.000 Відмова
18 Кузьменко В. О. 0.000 Відмова