Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волосковець М. В. 234.500 До наказу (к) 80 145 73 9.5
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Додаткове фахове вступне випробування: 73
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
+
2 Лемешев М. В. 179.000 До наказу (к) 62 110 7
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
3 Козійчук К. В. 182.300 Рекомендовано (к) 50 125 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
4 Бітов М. С. 181.700 Рекомендовано (к) 50 125 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7