Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 15
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подорожна О. В. 261.400 До наказу (к) 93 160 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 93
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
2 Вогнивенко А. В. 226.100 До наказу (к) 63 155 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
3 Ведь А. Ю. 215.600 До наказу (к) 68 140 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
4 Коваленко А. О. 283.066 Рекомендовано (к) 76 195 12.07
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.07
5 Олійник Т. Р. 279.099 Рекомендовано (к) 75 190 14.1
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.1
6 Мітленко А. В. 270.960 Рекомендовано (к) 82 175 13.96
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.96
7 Рущак О. М. 269.500 Рекомендовано (к) 81 180 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
8 Кашпуровська Т. Ю. 260.433 Рекомендовано (к) 87 165 8.43
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.43
9 Гаєвська А. В. 255.466 Рекомендовано (к) 76 170 9.47
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.47
10 Бригунець О. В. 255.200 Рекомендовано (к) 57 190 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
11 Бордюжа В. С. 254.200 Рекомендовано (к) 76 170 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
12 Гофман І. А. 248.000 Рекомендовано (к) 90 150 8
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
13 Безейко І. В. 241.400 Рекомендовано (к) 73 160 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
14 Гончарук Л. Ф. 234.700 Рекомендовано (к) 86 140 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
15 Дубас О. В. 229.600 Рекомендовано (к) 52 170 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6