Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 35
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 20
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальчук М. В. 285.500 До наказу (к) 82 195 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
2 Грицюк Л. В. 238.100 До наказу (к) 51 180 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
3 Шнітковська О. В. 235.700 До наказу (к) 52 175 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
4 Попова К. В. 233.000 До наказу (к) 50 175 8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
5 Северин О. М. 230.700 До наказу (к) 67 155 80 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Додаткове фахове вступне випробування: 80
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
6 Обозна Н. О. 217.900 До наказу (к) 50 160 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
7 Пащенко Д. В. 211.300 До наказу (к) 65 140 6.3
  • Іноземна мова (іспит): 65
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
+
8 Сірко Х. Р. 205.700 До наказу (к) 54 145 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
9 Коцар Є. Р. 203.800 До наказу (к) 50 145 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
10 Письменна Є. В. 198.375 До наказу (к) 50 140 8.38
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.38
+
11 Івченко А. А. 192.700 До наказу (к) 50 135 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
12 Клімаш Н. І. 180.800 До наказу (к) 54 120 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+
13 Жила Я. В. 277.000 Рекомендовано (к) 83 185 9
  • Іноземна мова (іспит): 83
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
14 Хімченко О. О. 276.200 Рекомендовано (к) 72 195 9.2
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
15 Євушко О. Б. 272.800 Рекомендовано (к) 80 185 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
16 Мірошниченко І. О. 233.900 Рекомендовано (к) 52 175 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
17 Тесленко Д. Ю. 227.000 Рекомендовано (к) 50 170 7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
18 Яровий М. В. 218.100 Рекомендовано (к) 66 145 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 66
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
19 Олександренко Б. С. 201.300 Рекомендовано (к) 50 145 6.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
20 Опанасенко І. І. 7.900 Зареєстровано 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9