Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Драгушинець М. М. 237.500 До наказу (к) 70 160 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
+
2 Скудило Ю. О. 222.200 До наказу (к) 50 165 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
3 Четвероусова О. А. 187.800 До наказу (к) 50 130 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
4 Новорок А. О. 228.800 Рекомендовано (к) 51 170 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
5 Сущенко Я. В. 199.300 Рекомендовано (к) 51 140 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
6 Стефанюк Б. Р. 8.200 Зареєстровано 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2