Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 55 • БМ 16
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 23
  • Конкурс на бюджет: 1.44
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Закржевський М. В. 288.000 До наказу (б) 94 185 9
  • Іноземна мова (іспит): 94
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
2 Висоцький О. О. 276.700 До наказу (б) 60 200 16.7
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.7
+
3 Дячук О. Д. 270.700 До наказу (б) 97 165 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 97
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
4 Кубицька М. О. 270.533 До наказу (б) 87 175 8.53
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.53
+
5 Гоцуляк В. Я. 270.150 До наказу (б) 76 185 9.15
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.15
+
6 Мартинюк О. Р. 261.400 До наказу (б) 83 170 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 83
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
7 Молодід Т. І. 258.600 До наказу (б) 70 180 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
8 Іноземцева К. В. 254.900 До наказу (б) 69 175 10.9
  • Іноземна мова (іспит): 69
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.9
+
9 Чемер Ю. П. 254.200 До наказу (б) 76 170 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
10 Гладишева О. О. 241.000 До наказу (б) 81 150 10
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
11 Гедзюк В. О. 235.800 До наказу (б) 50 175 10.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.8
+
12 Гайдащук Б. М. 231.100 До наказу (б) 73 150 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
13 Давиденко В. Г. 224.933 До наказу (б) 52 165 7.93
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.93
+
14 Пугачов С. І. 224.200 До наказу (б) 52 165 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
15 Білан М. М. 222.700 До наказу (б) 50 165 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
16 Кіндюк Д. В. 221.100 До наказу (б) 64 150 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 64
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
17 Тягній В. Ю. 215.400 До наказу (к) 77 130 85 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 77
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Додаткове фахове вступне випробування: 85
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
18 Остапенко Ю. В. 181.400 До наказу (к) 50 125 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
+
19 Сладковський О. О. 163.200 До наказу (к) 51 105 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
20 Матійчук А. В. 219.000 Рекомендовано (к) 86 125 8
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
21 Каплунець І. М. 215.833 Рекомендовано (к) 83 125 7.83
  • Іноземна мова (іспит): 83
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.83
22 Москаленко В. О. 213.400 Рекомендовано (к) 71 135 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
23 Мартинюк В. І. 198.900 Рекомендовано (к) 50 140 8.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9