Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковалик Н. М. 440.000 Відмова 120 153 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
2 Паперняк Ю. А. 374.000 Скасовано (втрата пріор.) 115 125 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК