Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-01.02.2024 (4р 4м)
ВМ 10 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 0
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100

Заяв ще немає