Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-28.06.2022 (2р 10м)
ВМ 9 • К 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черевач А. Ю. 457.000 Рекомендовано (к) 132 153 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
2 Кадуха А. О. 384.000 Рекомендовано (к) 120 124 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК