Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Волинська областьВолинський коледж Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 90 • БМ 12 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 2.75
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендовано на бюджет: 12
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ксендзик М. А. 19.000 Рекомендовано (б) 10 9
  • Українська мова (іспит): 10
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 9
2 Гуж Л. П. 15.000 Рекомендовано (б) 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 8
3 Іванович Н. П. 14.000 Рекомендовано (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 8
4 Бекерук Л. С. 12.000 Рекомендовано (б) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 8
5 Сидорчук Н. В. 12.000 Рекомендовано (б) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 6
6 Ткачук Д. В. 11.000 Рекомендовано (б) 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
7 Хом`як Н. О. 11.000 Рекомендовано (б) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 7
8 Хазанюк Д. М. 11.000 Рекомендовано (б) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 7
9 Світач І. Р. 11.000 Рекомендовано (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 6
10 Душак Т. С. 10.000 Рекомендовано (б) 6 4
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
11 Жовмірук Г. В. 10.000 Рекомендовано (б) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 6
12 Проневич О. В. 10.000 Рекомендовано (б) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 6
13 Перванчук Ю. В. 10.000 Допущено 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 6
14 Онопріяк Б. Ю. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
15 Мартинюк В. О. 9.000 Допущено 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
16 Зламан В. В. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
17 Ярощук С. В. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
18 Будь Б. С. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
19 Боболіцька А. С. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
20 Гапонюк Т. С. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
21 Носарчук О. О. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
22 Ткачук Ю. В. 16.000 Відмова 9 7
  • Українська мова (іспит): 9
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 7
23 Гулечко Т. О. 13.000 Відмова 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 7
24 Бусько А. В. 12.000 Відмова 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 7
25 Октисюк Л. А. 11.000 Відмова 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
26 Турчик Р. А. 9.000 Відмова 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
27 Корнелюк С. І. 9.000 Відмова 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 4
28 Балик Н. В. 5.000 Відмова 5
  • Фаховий іспит (Організація виробництва, обслуговування та приготування їжі): 5
29 Мельничук В. П. 0.000 Відмова
30 Болтунова О. О. 0.000 Відмова
31 Тищук Б. С. 0.000 Відмова
32 Корнелюк О. В. 0.000 Відмова
33 Барчук В. В. 0.000 Відмова