Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 23
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 22
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нікончук Ю. М. 201.000 До наказу (к) 196 5
  • Харчові технології: 196
  • Середній бал документа про освіту: 5
+
2 Яковук Н. В. 184.870 До наказу (к) 180 4.87
  • Харчові технології: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.87
+
3 Яковук С. В. 184.840 До наказу (к) 180 4.84
  • Харчові технології: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.84
+
4 Недільська М. А. 182.940 До наказу (к) 178 4.94
  • Харчові технології: 178
  • Середній бал документа про освіту: 4.94
5 Гонтар В. І. 182.480 До наказу (к) 178 4.48
  • Харчові технології: 178
  • Середній бал документа про освіту: 4.48
+
6 Хома А. О. 180.520 До наказу (к) 176 4.52
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 4.52
+
7 Буднік С. О. 180.390 До наказу (к) 176 4.39
  • Харчові технології: 176
  • Середній бал документа про освіту: 4.39
+
8 Ковалюк М. Я. 177.240 До наказу (к) 174 3.24
  • Харчові технології: 174
  • Середній бал документа про освіту: 3.24
+
9 Стасюк О. А. 174.180 До наказу (к) 170 4.18
  • Харчові технології: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.18
+
10 Синчук І. М. 172.390 До наказу (к) 168 4.39
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 4.39
+
11 Задворна А. О. 169.320 До наказу (к) 166 3.32
  • Харчові технології: 166
  • Середній бал документа про освіту: 3.32
+
12 Рудчик Д. Ю. 167.790 До наказу (к) 164 3.79
  • Харчові технології: 164
  • Середній бал документа про освіту: 3.79
+
13 Корецька І. І. 164.200 До наказу (к) 160 4.2
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
14 Федорук М. В. 163.930 До наказу (к) 160 3.93
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.93
+
15 Сайчук К. В. 162.200 До наказу (к) 158 4.2
  • Харчові технології: 158
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
16 Левчук Я. М. 159.470 До наказу (к) 156 3.47
  • Харчові технології: 156
  • Середній бал документа про освіту: 3.47
+
17 Тучкевич А. С. 157.730 До наказу (к) 154 3.73
  • Харчові технології: 154
  • Середній бал документа про освіту: 3.73
+
18 Мацеха О. М. 154.960 До наказу (к) 151 3.96
  • Харчові технології: 151
  • Середній бал документа про освіту: 3.96
+
19 Павлюк Л. М. 153.840 До наказу (к) 150 3.84
  • Харчові технології: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.84
+
20 Євчук А. А. 152.200 До наказу (к) 148 4.2
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
21 Подригуля А. І. 151.150 До наказу (к) 148 3.15
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 3.15
+
22 Нелипюк Я. Л. 149.240 До наказу (к) 146 3.24
  • Харчові технології: 146
  • Середній бал документа про освіту: 3.24
+
23 Смущук В. І. 147.070 До наказу (к) 144 3.07
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 3.07
+