Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.02.2022 (2р 6м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Паскар В. В. 429.000 До наказу (к) 137 145 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
+
2 Абрамчук А. О. 365.000 До наказу (к) 119 112 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК
+
3 Смірнова А. О. 476.000 Допущено 155 158 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
4 Скригулець Л. О. 453.000 Допущено 175 112 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 175
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
5 Костенко К. Ю. 371.000 Допущено 115 104 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
6 Михайличенко Л. М. 476.000 Відхилено (к) 169 151 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 169
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
+
7 Цибік А. С. 444.000 Скасовано (втрата пріор.) 140 145 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК