Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сказиводова Є. П. 444.000 Рекомендовано (к) 149 145 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
2 Стеценко Л. А. 405.000 Рекомендовано (к) 132 110 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
3 Талалай О. В. 334.000 Рекомендовано (к) 100 100 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК
4 Сухомлин Ю. А. 463.000 Скасовано (втрата пріор.) 145 149 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК