Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прокопенко А. С. 427.000 Рекомендовано (к) 137 132 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
2 Карнаух В. С. 403.000 Рекомендовано (к) 124 115 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
3 Маловічко О. В. 403.000 Рекомендовано (к) 138 105 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
4 Камуз Д. Р. 396.000 Рекомендовано (к) 119 118 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
5 Чопенко І. М. 393.000 Рекомендовано (к) 127 115 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК