Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 0.8
  • Оригіналів: 7
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козінець В. О. 0.000 Зареєстровано +
2 Олійник Г. С. 0.000 Зареєстровано +
3 Шерстюк В. Е. 0.000 Зареєстровано +
4 Ляшенко Н. В. 0.000 Зареєстровано +
5 Креп В. М. 0.000 Зареєстровано +
6 Самойлюк Л. А. 0.000 Зареєстровано +
7 Шевченко С. Ю. 0.000 Зареєстровано +
8 Жмур К. Ю. 0.000 Зареєстровано