Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевельов Е. В. 9.000 До наказу (к) 9
  • фаховий іспит: 9
2 Румянцева Л. В. 8.000 До наказу (к) 8
  • фаховий іспит: 8
3 Бахчиванжи І. В. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
4 Воскобойник К. А. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
5 Лук`янчук І. І. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
6 Радкевич М. Д. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
7 Бекір-огли Є. А. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
8 Голубенко В. А. 7.000 До наказу (к) 7
  • фаховий іспит: 7
9 Чегодар Д. Р. 6.000 До наказу (к) 6
  • фаховий іспит: 6
10 Озчам Р. Д. 5.000 До наказу (к) 5
  • фаховий іспит: 5