Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 13 • БМ 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 9
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Магла Д. А. 328.000 До наказу (б) 170 158
  • Організація готельно-ресторанної справи: 170
  • Середній бал документа про освіту: 158
+
2 Мельник К. В. 294.000 До наказу (б) 167 127
  • Організація готельно-ресторанної справи: 167
  • Середній бал документа про освіту: 127
+
3 Єжелик О. В. 388.200 Рекомендовано (к) 192 196.2
  • Організація готельно-ресторанної справи: 192
  • Середній бал документа про освіту: 196.2
+
4 Ніколаєвський В. В. 373.600 Рекомендовано (к) 185 188.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 185
  • Середній бал документа про освіту: 188.6
+
5 Юрчак М. О. 351.000 Рекомендовано (к) 175 176
  • Організація готельно-ресторанної справи: 175
  • Середній бал документа про освіту: 176
6 Підліснюк Т. В. 330.900 Рекомендовано (к) 167 163.9
  • Організація готельно-ресторанної справи: 167
  • Середній бал документа про освіту: 163.9
+
7 Островерчук Д. С. 314.200 Рекомендовано (к) 156 158.2
  • Організація готельно-ресторанної справи: 156
  • Середній бал документа про освіту: 158.2
+
8 Номировський І. В. 308.300 Рекомендовано (к) 152 156.3
  • Організація готельно-ресторанної справи: 152
  • Середній бал документа про освіту: 156.3
9 Юзефович О. В. 301.500 Рекомендовано (к) 130 171.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 130
  • Середній бал документа про освіту: 171.5
+
10 Баранський І. В. 294.600 Рекомендовано (к) 162 132.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 162
  • Середній бал документа про освіту: 132.6
11 Гончарук Я. В. 286.000 Рекомендовано (к) 142 144
  • Організація готельно-ресторанної справи: 142
  • Середній бал документа про освіту: 144
+
12 Яровенко Т. М. 284.000 Рекомендовано (к) 141 143
  • Організація готельно-ресторанної справи: 141
  • Середній бал документа про освіту: 143
13 Бабій В. О. 272.800 Рекомендовано (к) 145 127.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 145
  • Середній бал документа про освіту: 127.8
14 Остапенко А. О. 267.300 Допущено 130 137.3
  • Організація готельно-ресторанної справи: 130
  • Середній бал документа про освіту: 137.3
15 Сербін Г.. 254.000 Допущено 130 124
  • Організація готельно-ресторанної справи: 130
  • Середній бал документа про освіту: 124
16 Урсул Л. В. 252.000 Допущено 128 124
  • Організація готельно-ресторанної справи: 128
  • Середній бал документа про освіту: 124
+
17 Рожок О. О. 252.000 Допущено 128 124
  • Організація готельно-ресторанної справи: 128
  • Середній бал документа про освіту: 124
18 Доробіщук Д. А. 252.000 Допущено 128 124
  • Організація готельно-ресторанної справи: 128
  • Середній бал документа про освіту: 124
+