Зачекайте...

015 Професійна освіта

Факультет інженерно-педагогічної освіти • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • БМ 2
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дячук В. І. 346.800 До наказу (б) 180 166.8
  • Харчові технології: 180
  • Середній бал документа про освіту: 166.8
+
2 Швайка І. Р. 342.300 До наказу (б) 168 174.3
  • Харчові технології: 168
  • Середній бал документа про освіту: 174.3
+
3 Коваль К. В. 317.600 Рекомендовано (к) 167 150.6
  • Харчові технології: 167
  • Середній бал документа про освіту: 150.6
4 Рибачок І. Л. 310.200 Рекомендовано (к) 152 158.2
  • Харчові технології: 152
  • Середній бал документа про освіту: 158.2
+
5 Качур М. М. 260.800 Рекомендовано (к) 133 127.8
  • Харчові технології: 133
  • Середній бал документа про освіту: 127.8
+
6 Євдокименко І. М. 257.900 Рекомендовано (к) 132 125.9
  • Харчові технології: 132
  • Середній бал документа про освіту: 125.9
+
7 Лебідь О. М. 194.300 Відмова 194.3
  • Середній бал документа про освіту: 194.3
8 Гусєва Я. Д. 152.500 Відмова 152.5
  • Середній бал документа про освіту: 152.5