Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 3 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Зараховано: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Славінська Н. О. 474.000 До наказу (к) 160 153 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
2 Василенко А. В. 463.000 Скасовано (втрата пріор.) 132 157 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК