Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 6 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вікторов О. С. 15.000 Рекомендовано (к) 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
+
2 Дем`янчук Р. О. 14.000 Рекомендовано (к) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
+
3 Джеланов В. С. 12.000 Рекомендовано (к) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
+
4 Столярчук О. Г. 12.000 Рекомендовано (к) 5 7
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 7
+
5 Навальний В. В. 11.000 Рекомендовано (к) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 7
+
6 Дишленко К. І. 10.000 Рекомендовано (к) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 6
+
7 Букрєєва Г. О. 15.000 Зареєстровано 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
8 Ходак Є. М. 11.000 Зареєстровано 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 7
9 Пашко Т. С. 10.000 Зареєстровано 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 5