Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-28.03.2022 (2р 6м)
ВМ 5 • БМ 3 • К 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.67
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулініч А. В. 366.000 Рекомендовано (б) 104 114 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
2 Михник С. В. 340.000 Рекомендовано (б) 100 109 5.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • РК