Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.03.2022 (2р 6м)
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Плескач О. В. 17.000 Рекомендовано (б) 7 10
  • Українська мова (іспит): 7
  • Бджільництво фахове випробування: 10