Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)
ВМ 7 • БМ 1 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 8
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подоляник В. О. 417.000 До наказу (б) 119 145 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
+
2 Гидзула Н. В. 416.000 Допущено 119 146 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
3 Лящук А. В. 406.000 Допущено 135 119 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
4 Григоренко Г. М. 405.000 Допущено 126 134 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
5 Туровська К. В. 394.000 Допущено 122 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
6 Перець В. О. 375.000 Допущено 104 128 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
7 Дягілева С. О. 357.000 Допущено 102 128 4.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
  • РК
8 Караванська Д. О. 433.000 Відхилено (б) 120 149 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК