Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 60 • БМ 2 • К 37
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоменко А. В. 15.000 Рекомендовано (б) 7 8
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Фаховий іспит: 8
2 Жолобко А. В. 14.000 Рекомендовано (б) 7 7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Фаховий іспит: 7
3 Борсук М. Ю. 14.000 Рекомендовано (б) 7 7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Фаховий іспит: 7
4 Костенко С. В. 11.000 Рекомендовано (б) 4 7
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Фаховий іспит: 7