Зачекайте...

242 Туризм

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-10.01.2021 (1р 4м)
ВМ 30 • К 30
Сфера обслуговування / Туризм
  • Заяв: 11
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рудяшко О. В. 324.000 До наказу (к) 134 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 134
  • Фахове випробування: 190
+
2 Кияшко В. В. 317.000 До наказу (к) 130 187
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 130
  • Фахове випробування: 187
+
3 Король А. А. 304.000 До наказу (к) 117 187
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 117
  • Фахове випробування: 187
+
4 Проценко К. М. 300.000 До наказу (к) 122 178
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 122
  • Фахове випробування: 178
+
5 Бурякова К. В. 307.000 Допущено 117 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 117
  • Фахове випробування: 190
6 Слєпцов Е. В. 0.000 Зареєстровано
7 Марченко В. О. 0.000 Зареєстровано
8 Арцебасова Д. С. 0.000 Зареєстровано
9 Волошина А. В. 0.000 Зареєстровано
10 Скриннік М. М. 0.000 Зареєстровано
11 Луговий Д. А. 0.000 Зареєстровано