Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Музика К. С. 450.000 До наказу (к) 153 139 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
+
2 Лотоцька В. А. 363.000 До наказу (к) 106 100 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
+
3 Гайдай З. Р. 517.000 Відхилено (к) 164 175 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 164
  • Біологія (ЗНО): 175
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
4 Кердан В. В. 473.000 Відхилено (к) 171 139 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
5 Бойко М. С. 428.000 Відхилено (к) 138 146 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
6 Стадник Д. А. 347.000 Відхилено (к) 102 102 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК