Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 38 • К 38
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 14
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 3
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соб`яніна А. В. 4.380 Зареєстровано 4.38
  • Середній бал документа про освіту: 4.38
2 Зеленіна Ж. В. 4.260 Зареєстровано 4.26
  • Середній бал документа про освіту: 4.26
3 Луценко Н. П. 4.240 Зареєстровано 4.24
  • Середній бал документа про освіту: 4.24
4 Лебьодкіна І. М. 4.180 Зареєстровано 4.18
  • Середній бал документа про освіту: 4.18
5 Сергієнко І. В. 4.130 Зареєстровано 4.13
  • Середній бал документа про освіту: 4.13
6 Погорілий А. В. 3.840 Зареєстровано 3.84
  • Середній бал документа про освіту: 3.84
7 Лола О. В. 3.840 Зареєстровано 3.84
  • Середній бал документа про освіту: 3.84
8 Шиян О. А. 3.650 Зареєстровано 3.65
  • Середній бал документа про освіту: 3.65
9 Герасимчук А. А. 3.550 Зареєстровано 3.55
  • Середній бал документа про освіту: 3.55
10 Бурковський О. С. 3.520 Зареєстровано 3.52
  • Середній бал документа про освіту: 3.52
11 Шевченко М. С. 3.390 Зареєстровано 3.39
  • Середній бал документа про освіту: 3.39
12 Рубан С. С. 3.280 Зареєстровано 3.28
  • Середній бал документа про освіту: 3.28
13 Ісаакян Л. С. 3.170 Зареєстровано 3.17
  • Середній бал документа про освіту: 3.17
14 Барздун В. Р. 3.070 Зареєстровано 3.07
  • Середній бал документа про освіту: 3.07