Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадча О. В. 184.200 До наказу (к) 180 4.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
2 Кондратенко П. О. 184.080 До наказу (к) 180 4.08
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 180
  • Середній бал документа про освіту: 4.08
+
3 Коваль О. П. 178.350 До наказу (к) 175 3.35
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 175
  • Середній бал документа про освіту: 3.35
+
4 Агафонов С. М. 153.030 До наказу (к) 150 3.03
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.03
+
5 Кузьменко О. Д. 148.670 До наказу (к) 145 3.67
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.67
+
6 Жернова В. В. 143.000 До наказу (к) 140 3
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 140
  • Середній бал документа про освіту: 3
+
7 Желновач В. В. 138.140 До наказу (к) 135 3.14
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 135
  • Середній бал документа про освіту: 3.14
+
8 Педай В. П. 4.210 Зареєстровано 4.21
  • Середній бал документа про освіту: 4.21
9 Мережко Т. С. 3.860 Зареєстровано 3.86
  • Середній бал документа про освіту: 3.86