Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївКоледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Янко В. В. 435.000 Відмова 155 128 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
2 Писанюк І. Є. 429.000 Відмова 131 138 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Іноземна мова (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 8
3 Рогут А. О. 427.000 Відмова 134 130 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Математика (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
4 Снігур С. С. 412.000 Відмова 127 137 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Математика (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
5 Стрекайло К. Р. 392.000 Відмова 127 100 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
6 Альксніна О. К. 386.000 Відмова 126 104 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
7 Швець І. С. 368.000 Відмова 117 104 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Математика (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 6.7