Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївКоледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Винниченко М. О. 14.000 Допущено 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 8
2 Думан Є. І. 10.000 Допущено 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
3 Вознюк А. В. 10.000 Допущено 6 4
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 4
4 Сотніков К. Р. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 4