Зачекайте...

181 Харчові технології

Економіко-правовий факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-01.08.2024 (5р 0м)
ВМ 25 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федорчатенко А. Д. 158.900 Допущено 144 163 167 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 163
  • Біологія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
2 Гончарук Д. М. 141.200 Допущено 144 125 146 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
3 Дорогокупля Д. В. 139.600 Допущено 145 119 146 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Математика (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
4 Галушка Т. О. 119.300 Допущено 111 114 119 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 8.1