Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївКоледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 2 • К 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Діхтяр А. А. 13.000 Допущено 7 6
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування: 6