Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.08.2024 (5р 0м)
ВМ 5 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0 , мін.бал 1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Москаленко Є. В. 132.704 До наказу (к) 120 138 122 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
+
2 Черкасова Ю. В. 116.896 До наказу (к) 107 107 134 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
+
3 Сидоренко В. Р. 114.400 До наказу (к) 114 105 112 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
+
4 Мамаєв П. В. 173.680 Рекомендовано (к) 184 151 165 9.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 184
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Біологія (ЗНО): 165
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
5 Дудченко Є. О. 150.176 Рекомендовано (к) 163 127 142 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
6 Тельбіз М. М. 127.920 Рекомендовано (к) 117 121 139 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК