Зачекайте...

181 Харчові технології

Економіко-правовий факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-01.08.2022 (3р 0м)
ВМ 23 • К 23
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іваницький А. С. 184.000 Допущено 184
  • Екзамен за фахом: 184
2 Фоменко Н. В. 180.000 Допущено 180
  • Екзамен за фахом: 180
3 Гуцало А. М. 180.000 Допущено 180
  • Екзамен за фахом: 180
4 Сельніцина А. О. 180.000 Допущено 180
  • Екзамен за фахом: 180
5 Мінаєва В. Д. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
6 Копчук Ю. В. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
7 Сахно Н. В. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
8 Радченко В. О. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
9 Ольхович А. С. 176.000 Допущено 176
  • Екзамен за фахом: 176
10 Сушак В. Р. 172.000 Допущено 172
  • Екзамен за фахом: 172
11 Турчин Б. І. 172.000 Допущено 172
  • Екзамен за фахом: 172
12 Охріменко Г. О. 172.000 Допущено 172
  • Екзамен за фахом: 172