Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет тваринництва та водних біоресурсів • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 40 • К 40
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петріченко М. О. 147.300 Допущено 154 144 142 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 154
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
2 Усаченко Т. Р. 140.400 Допущено 148 131 133 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Біологія (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 9
3 Плиска Г. В. 133.400 Допущено 138 128 121 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Хімія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
4 Борисевич М. С. 125.800 Допущено 138 112 122 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Хімія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.2