Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кротач О. П. 148.700 До наказу (к) 145 3.7
  • Харчові технології: 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.7
+
2 Попов Б. В. 144.190 До наказу (к) 140 4.19
  • Харчові технології: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.19
+
3 Дикун Л. В. 139.000 До наказу (к) 135 4
  • Харчові технології: 135
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
4 Савочка Н. О. 133.700 До наказу (к) 130 3.7
  • Харчові технології: 130
  • Середній бал документа про освіту: 3.7
+